29.8.07

* Çok güzel sahneler... Yaşanası anlar...

Sisler içinde, bembeyaz karlarla kaplı bir ormanda, ulu ağaçlarla çevirili bir kayanın üzerinde oturuyorsun. Başındaki kartal tüylerinden yapılmış kızılderili başlığını yalayarak geçen rüzgarın fısıltıları dışında ormana sessizlik hakim...

Derisi nefis renk karışımlarıyla süslü bir piton adeta süzülerek geliyor ve vücuduna sarılıyor, tek vücut olurcasına uyumlu bir danstan sonra yine sessizce uzaklaşıyor.

Kanatlarında rüzgar sesiyle süzülerek gelen ve koluna konan vahşi kartalın, yüzünden sadece bir karış uzaklıktaki gözlerindeki derin bakışları içine işliyor. O da seni bir süre selamladıktan sonra kolundan güç alarak, sipsivri pençeleri sana zarar vermeden uzak ufuklara doğru yola çıkıyor.

Gözlerini kapıyor ve havayı kokluyorsun. Uzaklardaki dağlardan hayal meyal duyulan ulumalar giderek daha yakın geliyor kulağına... Ve gözlerini açtığında senin gibi havayı koklayarak yerini bulmuş olan gri bir kurtla karşılaşıyorsun. Çok yumuşak hareketlerle ve sessiz adımlarla yanına yaklaşıyor. Eski bir dostunu bulmuş gibi seni kokluyor.

Ona sarılıyorsun. Parmaklarını, insan eli değmemiş tüylerinin içine daldırdığında derisindeki sıcaklığını hissediyorsun. Ve yavaş yavaş sen de bir kurt haline dönüşüyorsun. Birlikte diğer kurtları çağırıyorsunuz. İçgüdüsel olarak bu çağrıya cevap veren renk renk kurtlar çevrenizi sarmaya başladığında kayanın üzerinden atlıyor ve karlı ormanda batmakta olan güneşin dallar arasından süzülen ışık hüzmeleri arasında kurtlarla birlikte koşarak kayboluyorsun.

Doğaya bakmayı bildiğinde, onunla bütünleşebilmeyi başardığında, onun da sana “gülümsediğini” görebiliyorsun.

İşte Jamiroquai grubunun “A Funk Odyssey” albümünden son single’ı “Corner Of The Earth”ün muhteşem video klibi... Bulursanız şarkıyı dinlemenizi, rastlarsanız video klibini seyretmenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi bir şarkı olmuş aynı zamanda.

İyi haftalar.

Hayata iyi bakın

Blueman


11.08.2002

Hiç yorum yok: